Gulv, Parkett, tepper og vinyler

Hos oss finner du vakreste av gulv. Vi har et stort utvalg av parkett, laminat,klikkvinyl, korkgulv, gulvbelegg, våtroms belegg og linoleum. Besøk vår butikk for å se vårt utvalg og få hjelp til å plukke ut det rette gulvet til deg.

Laminat

Laminatgulver enkle å legge samtidig som de tåler hard slitasje i hjemmemiljøet. Det finnes et laminatgulv for alle smaker. Alt fra et fra klassiske tre-mønster til spennende og trendy mønster.

Vinyl

I vinyl belegg har du mye å velge mellom av farger og mønstre. Vinyl på rull er perfekt til kjøkken, fordi dette er ett produkt som ikke trekker til seg vann, å som er enkelt og holde rent.

Klikkvinyl

De nye kolleksjonene av vinylgulv setter en ny standard for kategorien. De kan se ut som autentisk tre, med virkelighetstro detaljer. Den oppleves også varme og myke. Den har også en vannfast overflate som gjør at den passer godt i gang, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. På kjøkken eller i kjeller siden den tårer fuktighet. Klikkvinyl kalles også vinylclick, lvt, eller vinylplank.

Parkett

Et tregulv passer flott inn i de fleste hjem. Du trenger bare å finne den parketten som best utfyller ditt hjem. Med parkett har du uendelige muligheter. Du kan velg klassiske parkett gulv, eller nye og spennende gulv med ulike farger og karakter.

Tepper

Skap lun og god stemning med et flott vegg til vegg teppe. Med vegg til vegg teppe får du varmere gulv, mykere gulvflater og mindre støy.