Tapeter

Fordyp deg i tapet-sortimentet vårt!

Fargerike har Norges størte utvalg av tapet. Tapet er umåtelig populært blant våre kunder, og det er derfor viktig for oss til enhver tid å ha det beste og bredeste utvalget. Dersom våre butikker ikke har tapetet du ønsker deg inne kan dette bestilles så fremt det kommer fra en av agenturene vi har avtale med.

Mange har de senere årene tapetsert eller malt en vegg i en annen farge enn resten av rommet. Nå går trenden enda et hakk videre, med store mønstrede tapeter, wallstickers som går fra gulv til tak, eller fototapet laget av et bilde du har tatt selv. Nå skal det rett og slett være gøy å møte veggen!

Råd og veiledning

Ikke bare en fargehandel

Vi hjelper deg med råd og veiledning for å finne de riktige fargene og løsningene som passer for deg. Å om du skulle ha behov kan vi komme hjem til deg og hjelpe deg å finne de riktige fargene, tapet eller gulv.

Distriktets største fargehandel

Hos Fargerike Kjøstelsen i Fredrikstad og Fargerike Dikeveien på Rolvsøy finner du det meste du trenger til både små og store oppussinger, enten det gjelder innvendig eller utvendig.

Maling, tapeter, gulv produkter, en verden av farger. La våre farge- og interiørkonsulenter hjelpe deg med å finne de riktige fargene og realisere dine interiør drømmer.