Solskjerming

Solskjermingsprodukter finnes i flere former. Vi har persienner, lameller, plissé- og rullegardiner til alt fra å filtrerer og skjerme, til å stenge lyset helt ute.

Har du store, små eller smale vinduer? Skal du skjerme for innsyn eller stenge ute sollys. Det er mange hensyn å ta. La oss hjelpe deg å finne det det produktet som passer best til dine ønsker og behov.

Persienner

Persienner er et populært klassisk produkt som fortsatt er et av de beste produktene for regulering av sollyset. Persienner passer fint til små og mellomstore vinduer.

Rullegardiner

Rullegardiner er både dekorative og en funksjonell form for solskjerming. Dette er klassikeren som er populær enn noen gang.

Plisségardiner

Plisségardiner er et fleksible produktet som passer til de aller fleste vinduer, både lodrette-, skrå- og takvinduer. Å det finnes en rekke modeller med forskellige egenskaper.

Lamellgardiner

Lamellgardiner passer utmerket til mellomstore og store vinduer som trenger solskjerming.

Solskjerming med Lamellgardiner gir et luftig, rent og moderne utseende. Å har en optimal mulighet for å justere lys og innsikt.

Råd og veiledning

Ikke bare en fargehandel

Vi hjelper deg med råd og veiledning for å finne de riktige fargene og løsningene som passer for deg. Å om du skulle ha behov kan vi komme hjem til deg og hjelpe deg å finne de riktige fargene, tapet eller gulv.

Distriktets største fargehandel

Hos Fargerike Kjøstelsen i Fredrikstad og Fargerike Dikeveien på Rolvsøy finner du det meste du trenger til både små og store oppussinger, enten det gjelder innvendig eller utvendig.

Maling, tapeter, gulv produkter, en verden av farger. La våre farge- og interiørkonsulenter hjelpe deg med å finne de riktige fargene og realisere dine interiør drømmer.