Maling

Maling

Maling er kanskje det Fargerike Kjøstelsen er mest kjent for. Butikken har en egen avdeling for fargevalg og inspirasjon. Våre farge- og interiørkonsulenter er alltid behjelpelig får å hjelpe deg finne den de rette fargene og farge kombinasjonene til deg.

Riktig verktøy og hjelpemidler vil kunne spare deg for mye tid i oppussingsjobben. Fargerike Kjøstelsens dyktige og erfarne medarbeidere gir deg råd og veiledning til hvilke verktøy og redskaper som gjør nytten. Våre rådgivere bistår deg også i jakten på de riktige fargene til din boligs eksteriør og interiør.

Råd og veiledning

Ikke bare en fargehandel

Vi hjelper deg med råd og veiledning for å finne de riktige fargene og løsningene som passer for deg. Å om du skulle ha behov kan vi komme hjem til deg og hjelpe deg å finne de riktige fargene, tapet eller gulv.

Distriktets største fargehandel

Hos Fargerike Kjøstelsen i Fredrikstad og Fargerike Dikeveien på Rolvsøy finner du det meste du trenger til både små og store oppussinger, enten det gjelder innvendig eller utvendig.

Maling, tapeter, gulv produkter, en verden av farger. La våre farge- og interiørkonsulenter hjelpe deg med å finne de riktige fargene og realisere dine interiør drømmer.